Saturday, September 19, 2020

Dag 7 - Cefalu

Een van de mooiste stadjes van Sicilie volgens kenners en dat mogen we nu echt bevestigen! We zullen dat de komende dagen (4 overnachtingen) ook laten zien in de foto's, maar vandaag even op ons gemak ons appartementje en omgeving verkent. Met het eerste waren we al voldoende bezig, om er te komen moet je 54 trappen omhoog. Daarna kom je in de penthouse met 360 graden view rond het stadje en de stranden. We hebben ONGELOGEN (!) 3 balkons, een dakterras met een fantastische blik op de kathedraal, 2 slaapkamers, een keuken, 2 badkamers, een huiskamer en dan zijn we vast en zeker nog wat vergeten! Alleen die trappen! Ons appartementje alleen is al 3 verdiepingen.   


Oh en dan kregen we ook nog korting van de verhuurder! Goh, er zijn slechtere dagen...... Mooie strandjes ook vanuit ons adresje! En zo'n overdaad aan  restaurants dat we een uur zijn rondgelopen alleen om een lunchadresje te vinden (waar ze Arny's Erdinger hadden). 





What the hell? Unne tostie met smiley shipjes..... Kin aemes in Venlo de horeca inseinen det ze in Sicilie de remedie taege Covid 19 hebbe gevonde!








No comments:

Post a Comment